VÅRA TJÄNSTER

IT drift
IT-DRIFT

Våra driftstjänster är anpassningsbara, enkla och säkra lösningar för företag som inte vill investera i egen hård- och mjukvara. Tjänsterna är lätta att budgetera och ger företaget kontroll över IT-kostnaderna.

DR-hosting

Vi erbjuder en anpassningsbar, effektiv och säker serverlösning för att du som kund ska kunna lagra dina filer och drifta dina program tryggt.

DR-Hosting innebär att er server jobbar med konstant och stabil tillgänglighet i vår servermiljö. I och med detta slipper ni dolda kostnader som det innebär med egen server: el, kyla, säkerhet, backup, drift och support. Med DR-Hosting får ni en helhetslösning som gynnar ert företag.

DR-PC

Hyr en arbetsplats utifrån dina behov till en fast månadskostnad. Vi ansvarar för att era arbetsplatser fungerar som de ska och kan fokusera på Er verksamhet.

DR-Nätverk

DR-Nätverk (DR-Wifi) är vår tjänst för ett säkert och flexibelt trådlöst nätverk. Lösningen kräver ingen investering i hårdvara, drift eller underhåll och kan enkelt kompletteras med fler komponenter vid behov. Komplettera med DR-Brandvägg för ett ännu säkrare nätverk.