VÅRA TJÄNSTER

Web & e-post
WEB & E-POST

DR-bredband

Vi förmedlar snabb och stabil internetuppkoppling.

DR-DNS

En DNS-server kopplar ihop era domännamn med rätt hemsida vilket gör att era besökare hittar er och att all e-post som skickas till er kommer fram. Vi erbjuder hjälp med detta och ser till att er webbplats alltid är tillgänglig, stabil och skyddad från hackare som försöker omdirigera webbplatsen och stjäla känslig kundinformation.

DR-ETP

FTP-åtkomst ingår givetvis när du tecknar ett webhotell, men vi kan även hjälpa er med att teckna det separat också.

DR-POP3/IMAP

Vi kan hjälpa dig med den typ av e-postsystem ditt företag behöver. Som POP3/IMAP-kund får du tillgång till din e-post i ett annat e-postprogram till exempel Outlook Express, samtidigt som du alltid kommer år ditt mailkonto via webmailen. Detta är den enklare formen av e-post.

DR-spamfilter

Vi kan erbjuda ett komplett spamfilter som skyddar hela företagets e-post mot spam och virus. Tjänsten eliminerar skräpposten innan den når ert nätverk, e-postserver och klienter.

DR-webhotell

Vilket webhotell som är det bästa är nog en fråga de allra flesta ställer sig när företaget ska byta eller skaffa webhotell för första gången. Vi på Datarådgivarna ser till att du får den kapacitet du behöver för ditt webhotell.

DR-webmail

Här kan du som DR-POP3 mailkund hos oss, logga in på er webmail.